Två banor i vacker mälarnatur

18-hålsbanan

Banan som blev spelklar 1996 har sedan dess utvecklats succesivt för att ytterligare höja värdet i upplevelsen vid ett besök. Med sammanlagt par på 72 är banan utlagd på böljande åkermark med skogsholmar och dammar som återkommande inslag. Efter nio håls spel passerar ni vår uppskattade kiosk som ligger vid klubbhuset. Ett av banans vackraste greeenområden hittar ni på hål 12, se bild till höger.

12-hålsbanan

Vi är mycket stolta över att 2009 ha öppnat Sveriges första 12-hålsbana! Banan som ligger i samma typ av natur och miljö som 18-hålsbanan har par 45. En fantastiskt vackert belägen kiosk ligger och väntar på er efter sex hål. Att spela "en hel runda" golf på mindre än tre timmar har visat sig vara mycket uppskattat, vilket bekräftas av att vi har lika många ronder per år på 12-hålsbanan som på 18-hålsbanan. 

Fräscha vattentoaletter

Hos oss ser vi helheten i uppelvelsen som det primära. Fräscha faciliteter är för många gäster lika viktigt som kvalitet på greener, fairways och tees. Vi har därför vattentoaletter samt dricksvatten ute på båda banorna. På 18-hålsbanan kommer ni till toaletter efter hål 2, 6, 9 och 14 och på 12-hålsbanan hittar ni toaletter vid kiosken efter hål 6.