Info & Tillfälliga lokala ordningsföreskrifter med anledning av Covid-19

För att minska risken för smittspridning under rådande coronapandemi gäller nedanstående tillfälliga lokala ordningsföreskrifter och regler vid spel och tävling på vår anläggning tills annat meddelas.

Runt klubbhuset

• Restaurangen serverar endast mat och dryck via kiosken, en person i taget i byggnaden

• Incheckning och ankomstregistrering är möjlig utomhus via appen ”OnTag Scorekort” och appen ”min golf bokning”. Scorekort finns i greenfeelådan, placerad höger om entrén till klubbhus

• Personliga scorekort går att hämta i receptionen precis som vanligt, vänligen håll avstånd till varandra

• Omklädningsrummen är låsta, 4st toaletter finns, 2st i klubbhuset, 2st i kiosken

• Receptionen är kontantfri, swish och kort går bra. Shopen är öppen.

På banan

• Flaggstången ska alltid lämnas kvar i hålet även vid spel på green. Om flaggstången måste vidröras för att centreras i hålet bör spelaren använda handske, alternativt med en klubba.

• Bunkerkrattor finns ej ute på banan. Spelaren ska efter att ett slag eller annan åtgärd gjorts i en bunker jämna ut sanden med sin fot eller en klubba.

• När bollen tas upp ur hålet bör spelaren använda handske.

• Bolltvättar och soptunnor på banan används ej. Vänligen behåll ditt avfall i bagen

Brott mot ordningsföreskrift är inte pliktbelagt men ingår i det uppförande som förväntas av alla spelare enligt Regel 1.2a.Ronder spelade enligt dessa råd och riktlinjer är giltiga som handicapronder.

Lycka till på golfrundan och var rädda om er!