Medlemskap Troxhammar Golf

Bläddra i flikarna under kategorin "Medlemskap" där samtliga alternativ för 2018 finns beskrivna.

I alla medlemskap ingår tidningen Svensk Golf för boende i Sverige. Utlandsboende medlemmar kan få tidningen mot en distributionskostnad.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

kansli@troxhammargk.se

Tidbokningsregler för medlemmar på Troxhammar GK.

Troxhammarmedlem med spelrätt alla dagar:

• Kan boka tre starttider, (max en per dag), varav max en helgtid, där Troxhammarmedlem själv ingår, upp till 21 dagar i förväg.
    Ny tid kan bokas först när en bokad starttid är utnyttjad d.v.s. efter avslutad runda.
  • Troxhammarmedlem har rätt att ta med tre (3) gäster till rabatterad green-fee vid spel alla dagar.
    Troxhammarmedlem som är aktieägare har rätt att ta med sju (7) gäster till rabatterad green-fee vid spel alla dagar.

Troxhammarmedlem med kategori vardagsspel:

• Kan boka tre vardagstider, (max en per dag), där Troxhammarmedlem själv ingår, upp till 21 dagar i förväg.
  • Troxhammarmedlem med spelkategori måndag-torsdag samt måndag-fredag har rätt att ta med tre (3) gäster till rabatterad green-fee vid spel helgfri vardag.

Troxhammarmedlem med kategori greenfee spel på korthålsbanan:

• Kan boka starttid 21 dagar före spel. Medlemsrabatt på greenfee avgift.