Förmåner 2021 för dig som är aktieägare

Troxhammar Golf AB (publ.) äger hela golfanläggningen vilken omfattar 112 hektar mark. I bolaget finns 1.167 aktieägare/aktieposter. För aktieägare som dessutom är aktiv medlem gäller nedanstående förmåner säsongen 2020.

Förmåner för aktieägare som är aktiva medlemmar

25% rabatt i shopen, gäller inte på golfklubbor, golfbagar eller på rabatterade varor. 
25% rabatt på driving rangen (polletter & kort)
25% rabatt på hyrvagnar
25% rabatt på bilhyra (gäller ej klippkort och årshyra)

Möjlighet att en gång/år på en vardag boka en släkt-/jobb-/kompis -tävling om max 20 spelare (5 st 4-bollar) med gäst till medlemrabatt.

Gäst till medlemsrabatt för upp till 7 personer per dag (två fyrbollar).

Förtur till evenemang/aktivteter arrangerade av Troxhammar Golf AB

Ert aktieägarkort finns att hämta i receptionen om ni ännu inte hämtat det.

Troxhammar GK har begränsat antalet medlemmar med spel alla dagar på båda banorna till samma antal som det finns aktier i Troxhammar Golf AB. 
Just nu är det fullt i de berörda kategorierna (1+, och 7+) men som aktieägare har du möjlighet att välja alla medlemskategorier oavsett kö eller inte. 

Är du intresserad av att bli aktieägare anmäl ditt intresse till kansliet så hör vi av oss när det är någon som vill sälja sin aktie. 

 

Mervärdesmedlemskap 2020

Mervärdesmedlemskap innehåller följande:

Spel alla dagar i veckan på Viksjös 18-hålsbana under perioden 1 maj – 31 oktober 2020. Medlemskapet ger rätt att spela 10st ronder alla tider på vardagar samt helger med start efter kl. 13.00. Pris 2.700kr

Som mervärdesmedlem erlägger aktieägare årsavgift för spelrätt alla dagar, alla tider på båda banorna samt tillägg ovan.