Våra tränare

Golfinstruktör

rickard.nilsson@troxhammargk.se
070-858 40 96

Rickard Nilsson arbetar med privatlektioner, nybörjar- och fortsättningskurser, regelbunden träning, svinganalyser samt elit- och juniorträning. Rickard är uppvuxen i Kungsängen med Bro Bålsta Golfklubb som moderklubb. Han har varit instruktör på Trosa, Hässelby, Ekerum, Sofielund och Bro Bålsta GK. Han har även arbetat flera år utomlands som golfpro i t ex Spanien, Mauritius och Bahamas. Rickard är väl utbildad PGA pro med 20 års erfarenhet.
Rickards ambition är att göra dig till bättre golfspelare inom svingteknik, spelstrategi, den mentala delen av spelet och närspel. Rickard har tränat Åsa Gottmo som spelat länge på damernas Europatour.

Golfinstruktör

Mikael Hällgren

Jag är född och uppvuxen i Skellefteå där jag började min golfkarriär som sjuåring med Skellefteå GK som moderklubb. Efter genomgången högre tränarutbildning i PGA´s regi 1994, har jag arbetat som golfprofessional på Skellefteå, Lycksele, Lysegården, Tyresö och Ingarö golfklubb.

Under mina drygt 20 år i branschen har jag även arrangerat och genomfört ett antal golfresor runtom i Europa och Asien.

Sen ett decennium tillbaka bor jag i centrala Stockholm tillsammans med min fru och vår 10 åriga dotter.

Jag  arbetar med privatlektioner, nybörjar- och fortsättningskurser, regelbunden träning, svinganalyser , elit- och juniorträning & custom fitting. Min ambition är att hjälpa golfare på olika nivåer och med olika ambitioner att bli bättre samtidigt som vi har kul tillsammans.

Det enda Ni behöver göra är att ställa Er frågan ”Vad vill jag med min golf och vad har jag för mål?”
Med hjälp av instruktion utgår jag sen från Era individuella behov och fysiska förutsättningar och ser till att Ni når era mål och blir en bättre golfare.

PGA Golfproffessional

mikael.hallgren@troxhammargk.se