Välkommen

”Vällagad mat från grunden med höga smaker, klassisk och modern touch med ett innovativt tänk.”

Vi är två ambitiösa krögare med sammanlagt över 50 års erfarenhet av kök och restaurang.

Vi tycker om att ge service och att ge gästen något utöver det vanliga. Vi har ett nära samarbete med golfklubbens kommittéer och är lyhörda för önskemål.

Vår ambition förutom att servera vällagad mat och ge personlig service är att jobba med olika typer av aktiviteter. Ni är alltid välkomna att beställa och ta med mat hem, om ni inte hinner äta i krogen.

Lägg gärna din fest hos oss, liten som stor, allt från kompisgänget till bröllopet. Låt oss vara med och lämna förslag på ditt arrangemang.

Efter sex säsonger på klubben 2011-2016 som belönats med utmärkelsen "årets golfkrog i egen regi 2016" blickar vi nu stolta fram mot en ny säsong 2017.

Pär och Maria med personal