Månadens konstnär september

I krogen hänger en ny konstnär ut sina alster varje månad. Nedan finns en presentation av månadens konstnär.

Karin Blombergsson och Göran Hanson

Månadens konstnär - september

I krogen hänger en ny konstnär ut sina verk varje månad. Månadens konstnär är denna månad två medlemmar i Troxhammars golfklubb: Karin Blombergsson och Göran Hanson. Bilderna på utställningen är från en resa till Antarktis som Karin och Göran gjorde 2014. Bilderna kan även ses på Karins hemsida www.karinblombergsson.com under fliken ”Troxhammar 2018”.

Karin Blombergsson

Karin arbetar med olika tekniker främst akvarell men även olja och mosaik. Ett urval av hennes bilder och mosaiker finns på hennes hemsida, se ovan.

Efter en 2-årig utbildning på konstskolan Paletten har hon delat sin tid som konstnär med arbete på KTH inom designutbildning. Karin har haft ett flertal konstutställningar på Ekerö bland annat genom Konstringen samt på Galleri Hagström i Gamla Stan.

Kontakt Karin:  karin.blombergsson@gmail.com mobil: 070 725 30 49

Göran Hanson

Göran arbetar huvudsakligen med naturfoto. Han har i sitt yrke som hydrogeolog arbetat med fotodokumentation i olika utredningar om mark- och vattenfrågor i Sverige och utomlands.

Ett större urval av fotografier från Antarktis har ställtsut Galleri Hagström i Gamla Stan 2016.

Kontakt Göran: goran.hanson.ekero@gmail.commobil: 070 779 15 70