Vi söker arrendator till krogen

SÖKES : Arrendator till Troxhammar Krog

Vårt nuvarande krögarpar Pär & Maria har valt att gå vidare i livet och vi söker nu en ny arrendator till Troxhammar. Krogen blev 2016 utnämnd till ”Årets golfkrögare i egen regi” av Svenska Golfrestauranger och är mycket uppskattad av golfspelare och gäster.

Anläggningen är belägen på Ekerö (2,5 mil från Stockholm) och består av en 18 hålsbana, en 12 hålsbana, en korthålsbana, drivingrange samt övningsområde och klubben har ca 2. 400 medlemmar och många externa kroggäster. Vi utvecklar ständigt vår anläggning och inför 2019/20 planerar vi att bygga ut krogen för att skapa en ännu bättre miljö för gäster och golfspelare.

På Troxhammar Golf & Krog är det full fart 10 månader om året. (stängt jan/feb). Det kommer att finnas ca 110 platser inomhus samt 60 platser utomhus. Dessutom driver krogen också kioskerna på 18 hålsbanan och på 12 hålsbanan. Omsättningen är ca 7,5 miljoner om året.

Vi söker en krögare som vill driva krogen i nära samarbete med golfklubben. Våra ledord är positiv, medskapande, passionerad och professionell. Ställer du upp på det så ställer vi upp på dig.

Du skall vara en kreativ entreprenör med känsla för hur man skapar en varm, välkomnande och trivsam miljö för medlemmar och gäster och som kan laga god mat med ett modernt kreativ tänk. Vi vill utveckla anläggningen tillsammans med dig som krögare för att uppfylla vår vision. ”Kvalité i varje del varje dag” och uppnå vårt övergripande mål. ”Mer än bra golf”.

Hör av dig om du är intresserad och vill veta mer. Vi vill ha kontakt snarast och ett övertagande är aktuellt mars/april 2020, lagom till säsongsstarten.

bengt.erkki@troxhammargk.se

Mobiltelefon 0760 – 54 95 15