Jobba på Troxhammar och Mälarö 2017!

Säsongspersonal sökes

Troxhammar Golfklubb ligger i Ekerö kommun utanför Stockholm. Anläggningen drivs av Troxhammar Golf AB och vi söker nu personal inför säsongen 2017.

Troxhammar Golf AB äger 114 hektar mark med en 18-hålsbana som blev spelklar 1996 och Sveriges första slopevärderade 12-hålsbana som öppnade 2009. Dessutom finns en korthålsbana med 5 hål, drivingrange, två puttinggreener, två övningsgreener för närspel, klubbhus och maskinhall.

På Troxhammars golfanläggning sätter vi högt fokus på service och bemötande. Vi söker engagerade medarbetare som vill arbeta med noggrannhet i alla arbetsmoment.

 

Vi söker Kock, Troxhammar Golf & Krog

Troxhammar Golf & Krog söker stresstålig och ambitiös kock inför säsongen 2017 med start april till 31 oktober.

Vi är en välbesökt anläggning med mycket gäster. Vi serverar luncher, cateringar och a la carte i ett högt tempo.
All mat lagas från grunden. Vi som jobbar är ett glatt och piggt gäng som har roligt på jobbet och gillar att ge service och laga god mat med hög kvalitet.
Vi är medlem i Visita och har kollektivavtal.

Vi ser helst att du är:

-Lyhörd, organiserad, ödmjuk och stresstålig
-Har lätt för att samarbeta
-Kockutbildning gymnasienivå
-Förstå och pratar svenska

Maila din ansökan till krog@troxhammargk.se 

Vi söker servitris/servitör; Troxhammar Golf & Krog

Troxhammar Golf & Krog söker stresstålig serveringspersonal inför säsongen 2017.

Vi är en välbesökt anläggning med mycket gäster.
Vi serverar luncher, a la carte och cateringar i ett högt tempo.
Vi som jobbar är ett glatt och piggt gäng som har roligt på jobbet och gillar att ge service och laga god mat med hög kvalitet.
Vi är medlem i Visita och har kollektivavtal.

Krav att du fyllt 20 år kopplat till vårt utskänkningstillstånd.

 Vi ser helst att du:

 -Har erfarenhet av servering och kassa
-Är lyhörd, organiserad, ödmjuk och stresstålig
-Har lätt för att samarbeta
-Förstår och pratar svenska utan hinder


Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är från april/maj till 1 september med ev förlängning till 30 oktober.

Maila din ansökan till krog@troxhammargk.se

Vi söker banpersonal

Arbetet består av att hjälpa till med skötseln av våra två golfbanor. Uppgifterna varierar mellan handarbete och arbete med maskiner. Vi ser gärna att du gillar att arbeta fysiskt och att du inte har något emot att börja tidigt på morgonen. Har du tidigare erfarenheter av maskinarbete och spelar golf så är det en merit. Du kommer bli en del i ett Team på 13 personer. 
 
Vi söker personal för 6 månaders säsongsanställning med start i maj månad. Arbetet är heltid, 40 timmar per vecka, helgarbete sker var tredje helg. 
 
På Troxhammars golfanläggning sätter vi högt fokus på service och bemötande. Vi söker engagerade medarbetare som vill arbeta med noggrannhet i alla arbetsmoment.  
 

Mejla in din ansökan och eventuella frågor till jimmy.froberg@troxhammargk.se senast den 20:e februari.

 

Vi söker receptionspersonal till Troxhammar och Mälarö

Sedan 2017 äger Troxhammar golf AB även Mälarö golf AB. Vi söker extrapersonal till receptionerna både på Troxhammar GK och Mälarö GK.

Arbetet består främst av tidbokning på våra golfbanor, försäljning av greenfee och varor från vår serviceshop som ligger i anslutning till receptionen samt att hjälpa till vid tävlingar och företagsgolf. Som receptionist är man ett av anläggningens ansikten utåt vilket innebär att vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig, noggrann och flexibel. Vi ser gärna att du är intresserad av golf och har fyllt 18 år, kassavana är en merit men inget krav.

Vi söker 1-2 timanställda under perioden april – september/oktober där större delen av arbetstiden fördelas på helger och eftermiddagar/kvällar, med undantag för juli då arbetstiden motsvarar en heltid. Lön enligt kollektivavtal.

Mejla in din ansökan och eventuella frågor till kansli@troxhammargk.se eller bengt.erkki@troxhammargk.se senast den 20:e februari.
Skriv i ansökan om du helst vill arbeta på Mälarö GK eller Troxhammar GK.