Jobba på Troxhammar och Mälarö 2018!

Vi söker receptionspersonal till Troxhammar och Mälarö

Troxhammar Golf söker receptionsansvarig,

Vi söker en driven medarbetare som utöver det dagliga arbetet i receptionen också tar ett helhetsansvar och ser till att vi levererar service på hög nivå. Du kommer också ha en viktig roll i shopen med försäljning och det är av stor vikt att du är en säljande person som har hög servicekänsla och god social kompetens. I tjänsten ingår även schemaansvar tillsammans med Kansli- och shopansvarig.

Som person vill vi att du tar egna initiativ, tycker om ordning och reda, är stresstålig och trivs att arbeta med andra människor. Vi värdesätter din förmåga att kunna kommunicera med våra gäster och medlemmar. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Tidigare arbete med Golfens IT-system är meriterande, samt att du spelar/har spelat golf. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en säsongsanställning under perioden 1 april – 31 oktober, 40 tim/vecka, schemalagt arbete vardagar samt varannan helg. Lön enligt kollektivavtal.

Troxhammar Golf och Mälarö Golf söker receptionister,

Vi söker extrapersonal till receptionen på Troxhammar GK och Mälarö GK Skytteholm. Arbetet består huvudsakligen av sedvanligt receptionsarbete som bokningar och incheckningar, samt försäljning i shopen. Som receptionist är man ett av anläggningarnas ansikten utåt vilket innebär att vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig, noggrann, ansvarstagande och flexibel. Vi ser gärna att du är intresserad av eller spelar golf och att du fyllt 18 år, kassavana är en merit.

Tjänsten är timanställning under perioden 15 april – 15 oktober, schemalagt helgarbete varannan helg samt vardagar vid behov. Under juli ökar arbetstiden under vardagarna. Lön enligt kollektivavtal.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­__________________________________________________________________________

Att vara en del av vårt team innebär att genom engagemang och glädje leverera en service på hög nivå. Vårt mål är att ge en helhetsupplevelse till våra gäster och medlemmar. Vår vision och värdegrund genomsyrar dagligen vårt arbete.

– Kvalité i varje del varje dag –

– Positiv – Medskapande – Passionerad – Professionell –

Ta chansen att ta del av god sammanhållning, många skratt och bli en del av vårt team säsongen 2018. Senast den 9:e mars vill vi ha din ansökan, intervjuer sker löpande

Maila in din ansökan och eventuella frågor till

Troxhammar - emma.sahlen@troxhammargk.se 08-564 206 00
Mälarö – anna@malarogk.se 08-560 233 36.

 

Troxhammar Golfklubb ligger i Ekerö kommun utanför Stockholm. Anläggningen drivs av Troxhammar Golf AB. Bolaget äger 114 hektar mark med en 18-hålsbana som blev spelklar 1996 och Sveriges första slopevärderade 12-hålsbana som öppnade 2009. Dessutom finns en multibana för golf, footgolf och discgolf med 5 hål. Från 2017 äger Troxhammar Golf AB, driftsbolaget Mälarö Golf AB, en 27-hålsanläggning med linkskaraktär. En öppen bana med mycket vind och ovanligt lång säsong dessutom är 9 håls banan öppen året om. Golfbanan ligger i ett naturskönt läge vid Mälaren drygt 3 mil från Stockholms city.

 

 

Vi söker banpersonal/greenkepper

Vi söker dig som uppskattar soluppgången och vill vara med och överträffa förväntningar.

Att vara en del av vårt greenkeeper-team innebär att genom noggrannhet, engagemang och glädje, sköta och utveckla våra två golfbanor.

Du ska vara beredd på att arbeta och köra med maskiner men även på fysiskt arbete. Vi förväntar oss att du är ansvarsfull och har förmågan att arbeta både individuellt och i grupp.

Vårt mål att ge en helhetsupplevelse till våra gäster och medlemmar och vi lägger stor vikt vid servicetänkande och viljan att göra ett noggrant arbete.

Vi söker personal för 6 månaders säsongsanställning med start i maj månad. Arbetet är heltid, 40 timmar per vecka inkluderat schemalagt helgarbete var tredje helg.

Tidigare erfarenheter av maskinarbete och/eller golf är meriterande. Du kommer vara en del av ett team på 13 personer och vikten av att komma i tid och att fungera i en grupp är stor.

Vi ser helst att du har B-körkort.

Ta chansen att ta del av god sammanhållning och många skratt och bli en del av vårt team säsongen 2018.

Mejla in din ansökan och eventuella frågor till jimmy.froberg@troxhammargk.se senast den 9 mars.

Troxhammar Golfklubb ligger i Ekerö kommun utanför Stockholm. Anläggningen drivs av Troxhammar Golf AB. Bolaget äger 114 hektar mark med en 18-hålsbana som blev spelklar 1996 och Sveriges första slopevärderade 12-hålsbana som öppnade 2009. Dessutom finns en korthålsbana med 5 hål, drivingrange, två puttinggreener, två övningsgreener för närspel, klubbhus och maskinhall.