Styrelser

Troxhammar Golf AB

Styrelsen i Troxhammar Golf AB (publ.) består av Mats Salomonsson (ordförande), Catharina Dahlberg, Bo Hedenström, Lennart Espmark, Agneta Rudin, Eva-Britt Leander och Helena Strömbäck (suppelant)

Troxhammar Golf AB äger 112 hektar mark med en golfanläggning som omfattar en 18-hålsbana som blev spelklar 1996 och Sveriges första slopevärderade 12-hålsbana som öppnade 2009. Dessutom finns en korthålsbana med 5 hål, driving range, två puttinggreener, två övningsgreener för närspel, klubbhus och maskinhall.

Ni når styrelsen via ordförande Mats Salomonsson mats.g.salomonsson@gmail.com

Troxhammar Golfklubb

Styrelsen i Troxhammar Golfklubb består av Åke Roxberger (ordförande), Robert Kovacs (vice ordförande), Jan Lindén, Börje Rosander, Douglas Essehorn, Urban Ottosson och Agneta Palén Jacobsén.

Troxhammar Golfklubb bedriver idrottsverksamhet och sociala aktiviteter på bolagets anläggning. Klubben har kommittéer som kontinuerligt arbetar för en optimal medlemsnytta för olika kategorier medlemmar.

Ni når styrelsen via ordförande Åke Roxberger roxen53@gmail.com