Damresan 2015

Damresan avgick som vanligt från Brommaplan och vi var 43 förvantansfulla damer som trotsade det kalla och blåsiga vädret.

På bussen severades det frukost smörgås kaffe/te. Vilda gissningar på var vi skulle när vi började köra norrut. Johannesberg kom snart upp som en gissning och det tog bara drygt en timme så var vi på plats vid det vackra slottet.

Blåsten var ännu kraftigare men inga sura miner alla var postiva och sugna på dagens golfspel som var lagspel och närmast hål på alla korthål. Det krävdes både mössa och vantar i blåsten.

Till kvällen samlades vi i klubbhuset för att njuta av ett glas bubbel innan middagen. Vi fick en underbar varmrätt bestånde av pasta och kyckling och efterrätt jordgubbar med vispgrädde.

Innan efterrätten hade vi prisutdelning i dagens lagtävling.

1. Ia Olsson, Christina Löwgren, Margareta Fredriksson och Yvonne Pärson

2. Lena Rosander, Marianne Lundquist, Birgitta Hubinette och Ingegerd Andersson

3. Vera Steineck, Elisabeth Gottlieb, Christina Bodell och Kerstin Sandling

Närmast hål:

Esse Jensen 9,13

Christina Holm 4,10

Annelie Syberg 2,48

Lena Rosander 2,89

Lördagmorgon strålar solen men efter några timmar börjar det blåsa kraftigt igen och det hotas även med regn under eftermiddagen. Dagens tävling var inviduell poängbogey.

Varma kläder på och regnkläder i bagen nu ska vi krossa banan!

Sista bollarna fick regn på sig men annars var blåsten det värsta.

Vi avslutade med lunch i klubbhuset.

Bussen packas i ösregn och hemresan startar och vi har prisutdelning och några har spelat fantastiskt bra i blåst och regn.

1. Birgitta Hubinette 31 p

2. Christína Holm 30 p