Damresan 2019

Årets hemliga golfresa för damer gick till Orresta golfklubb den 24-25 maj. Vi var 31 damer som lämnade Troxhammar/Brommaplan med Adelsö Buss för färd till Orresta GK. Det tog inte så lång stund innan flera damer listat ut vart färden skulle gå.

Efter fika och smörgås på bussen var vi framme och innan vi gick ut på dagens golfrunda hann vi med en fika på klubben.

Vädret var lite si och så men mestadels sol första dagen då vi spelade lagtävling och de två bästa scorerna räknades i bollen.

Efter avslutat spel samlades damerna i baren och stämningen var topp  och många skratt hördes.

Vid 19-tiden satt det åter 31 damer i baren och vi bjöds på ett glas bubbel innan den mycket goda maten serverades i matsalen som var till allas belåtenhet.

Till kaffet blev det prisutdelning och följande fick mottaga priser.

1. Pernilla Almén, Ulla Högberg, Elisabeth Palmqvist och "Inga Någon" på 77 p.
  2. Ia Olsson, Mania Larson Anne-Lie Pettersson och Eva Nelker på 76 p.
  3. Vera Steineck, Ulla Timan, Yvonne Pärsson och Ingrid Lindeberg på 75 p.

Närmast flagg på hål 14 kom Margareta Fridland.

Efter en mycket trevlig golfrunda, god mat, prisutdelning och många skratt drog sig dameerna tillbaka till de fina rummen som väntade för en skön nattsömn.

På lördagen spelade vi singelspel i lite kallare väder, men vad gör det när damerna är taggade att spela golf och ha kul. Efter avslutat spel sken solen och vi satt ute och åt lite innan hemfärd.

På bussresan hem blev det prisutdelning och lite vinster drogs på scorekorten.

Följande vann priser idag.

1. Stina Eriksson på 38 p
  2. Ingegerd Andersson på 35 p
  3. Stephanie Erikson på 34 p
  4. Inger Dobson på 34 p

Ingrid Lindeberg på 33 p.

Sexigaste scoren hade Ingrid Lindeberg

Närmast flagg på hål 12 kom Stina Eriksson.

Vi i Damkommittén tackar alla damer som bidragit till en i vårt tycke, en mycket lyckad golfresa till Orresta GK.

Nu ser vi redan fram mot nästa års Hemliga damresa.

Agneta - Hjördis - Inger - Ulla - Yvonne

TxGk Damkommitté