Tisdag 19 maj

Idag var det 27 tappra damer, och då menar jag verkligen tappra,  som trotsade kyliga vindar och regn för att spela "Gulan" på 18-hålsbanan. Jag är imponerad av att några kunde spela så bra i detta väder.

Vi gratulerar Margit Sundberg till ett fantastiskt resultat, 43 poäng. Margit fick en rungande applåd vid prisutdelningen.

Den gula bollen ska helst vara med tillbaka till klubbhuset och detta lyckades 4 lag med. Jag hörde vid prisutdelningen att vissa riskerat att ramla i vattnet för att rädda den gula bollen.

Vinnande laget var Agneta Palén Jacobsén, Ingegerd Andersson och Margit Sundberg.

På andra plats kom Ulla Timan, Kerstin Sandling och Eva Ericsson.

Tredje plats tog Margareta Fredriksson, Gunnel Jonsson och Elisabeth Gottlieb.

Vinflaskan vanns av Monica Nilsson.

Nästa vecka spelar vi på 12-hålsbanan och då  Gammon poängbogey. Jag har beställt strålande sol, blå himmel, 25 grader och lite fläktande vind. Jag hoppas vi ses!

Hjördis