Kickoff 2019

Damernas Kickoff 2019

Den 1 april kom ca 110 glada damer till årets Kickoff på Troxhammar.
Damkommittén hälsade välkommen och därefter kom klubbens ordförande Åke Roxberger, Bengt Erkki VD och Pär Klarby, klubbens krögare och presenterade lite om klubben, golfbanan och restaurangens ”Bunkerkort”.
Damkommittén berättade om säsongens kommande damaktiviteter. Säsongsprogrammet för damerna finns anslaget i damrummet och kommer också att läggas ut på hemsidan.
Därefter bjöd Pär på en mycket god lax med pestopotatis och sallad.
När alla glada damer ätit varmrätten förrättade vi vår traditionella lottdragning där
ICA Tappström sponsrade med en stor delikatesskorg, Callaway sponsrade med en fin piké och damkommittén med ett 15-pack golfbollar.
Vi får dessutom tacka Jeanette Eldin, som kom med flera godispåskägg, och andra godissaker till priser. Tack!
Under kaffet ägde årets mannekänguppvisning rum.
Helena Åkesson presenterade kläder från Callaway och vår egen Kristina Hallqvist stod för presentationen av den övriga kollektionen.
Vi får tacka våra fina mannekänger också, Kerstin Sandling, Ulla Högberg, Ingegerd Andersson och Hjördis Fahlstedt.
Som vanligt avslutades kvällen med rusning till shopen där klubben bjöd på 30%.
Damkommittén vill tacka alla damer som gjorde en trevlig kväll för oss alla!
Agneta - Hjördis - Ulla

Inger och Yvonne är också med i Dk men var bortresta.