Running Eclectic 2020

OBS! Årets Eclectictävlingar är inställda p g a rådande läge med Coronaviruset.

Aktuella resultat, klicka här

Det kommer att vara en Running Eclectic på 18-hålsbanan och en på 12-hålsbana. Anmälningsavgift 50 kronor per bana.

Spelform
Spelformen är slagspel med poängbogey. Om du spelar en rond där man räknar antal slag och har gjort ett bra resultat på hålet, så får du räkna ut hur många poäng i poängbogey det motsvarar. Scorekortet kan lämnas in både efter tävling och sällskapsrunda. Du måste spela banans alla hål.

Om du spelar matchspel eller Fyrboll/Bästboll kan inte ronderna räknas in i denna tävling, eftersom spelformerna är annorlunda och andra regler gäller. Observera att du måste spela hela 12- eller 18-hålsrundor.

Hur går det till

Efter din första runda så lämnar du in ett signerat scorekort i lådan i damrummet.

Om du en annan gång har förbättrat resultatet på något/några hål lämnar du in detta signerade scorekort och ringar in de hålen som är förbättrade. Så fortsätter du under säsongen och lämnar in de scorekort som har ett bättre resultat än tidigare på något hål.

Lämpligen så tar du en kopia på första scorekortet och håller sen själv reda på vad du har haft för resultat tidigare. Du ska bara lämna in scorekort med förbättrade resultat och du måste ange vilket hål som är förbättrat.

Det kommer att sättas upp en lista på alla deltagarna och resp. poäng på varje hål i damrummet och på Troxhammars hemsida. Denna lista kommer att uppdateras kontinuerligt, troligen en gång per vecka. Du kan här också kontrollera dina tidigare resultat.

Inlämning av scorekort

Varje scorekort måste vara signerat av dig som spelare och din markör. Du ringar in de förbättrade hålen. Det är bara de inringade hålen som vi kommer ta hänsyn till.

När spelar man

Tävlingarna startar när respektive bana öppnar på Troxhammar och sista speldag är tisdagen den 22 september.

Anmälan
Anmälan och betalning görs i Min golf. Tävlingarnas namn är "Anmälan Eclectic 18-hål damer" och "Anmälan Eclectic 12-hål damer". Anmälningsavgift 50 kronor per bana.

Hoppas att dessa tävlingar kan uppmuntra alla till att gå ut på banan och ha roligt och kanske skärpa till sig lite extra, då man vet att man i alla fall har sig själv att tävla mot.