Tisdagsgolf 2020

Damkommittén har beslutat att under resten av säsongen arrangera tisdagsgolfen under mer sociala former.

Vi startar upp med spel tisdagen den 14 juli. Vi spelar enbart sällskapsrundor, ingen tävling, inga priser och ingen samling efter avslutat spel. Anmälan sker i Min Golf. Sista tid för anmälan är söndag kl. 18:00 och därefter lottas spelet. Startlista finns på Min Golf senast kl. 10 måndag före spel. Avanmälan efter lottning sker via mail eller telefon till tävlingsledaren för respektive spelomgång.

Scorekort delas ut utomhus från kl. 8.00. Vi byter inte kort med varandra men jämför resultaten efter avslutat spel. Scorekorten samlas in och ronderna registreras därefter av damkommittén.

Vi följer klubbens ordningsföreskrifter med anledning av Covid-19 som finns att läsa på hemsidan och på anslag vid klubbhuset.