Tävlingar HK

TÄVLINGAR OCH INFORMATION OM KONTAKTPERSONER

TISDAGSGOLFEN 2017

Till Tisdagsgolfen är alla herrar välkomna. Tisdagsgolfen pågår 25 april - 3 oktober (speluppehåll 4 och 25 juli, 8 augusti och 12 september, tisdag 6 juni flyttad till onsdag 7 juni)) och har spelformen slaggolf. Herrarna spelar varje jämn vecka på 12-hålsbanan och varje udda vecka på 18-hålsbanan. Damernas tisdagsgolf spelas på motsatt bana mot den som herrarna spelar .

Klicka här för att läsa mer om Tisdagsgolfen
Tävlingar HK - Resultat

OLDBOYS CUP 2017

Anmälningstiden utgår den 6 maj.

Klicka på länken nedan så finner du efter texten länk till Telefon- och maillista till deltagare i Oldboys Cup 2016.

Klicka här för att läsa mer om Oldboys Cup.

MÄLAR-POKALEN 2017

Lagtävling mot Mälarö GK i en Ryder Cup lik tävling

Vi spelar fyrboll och foursome på Mälarö den 31/5 med löpande start kl. 08:30 och singlar på Troxhammar 1/6 med kanonstart 08.30.

Antalet spelare i laget är 24 herrar och 8 damer.

Klicka här för att läsa mer om statuter för Mälar-pokalen.

TV-POKALEN 2017

Lagtävling mot Viksjö GK.

Vi spelar torsdagen den 14 juni på Troxhammar med löpande start kl. 08:30 och onsdag den 7 september på Viksjö med kanonstart kl. 09:00. Spelformen var singel matchspel. Antalet spelare i laget är 24 herrar och 8 damer.

WTx-POKALEN 2017

Lagtävling mot Wäsby GK.

Vi spelar torsdagen den 11 maj på Wäsby med löpande start kl 10:00 och tisdagen den 12 sept på Troxhammar med kanonstart kl. 09:00. Spelformen är singel matchspel. Antalet spelare i laget är 20 herrar och 12 damer.

Klicka här för att läsa mer om statuter WTx-pokalen.

TROXER CUP 2017

har hämtat sitt namn och tävlingsform från den mer kända tävlingen Ryder Cup.

Onsdagen den 27 och torsdagen den 28 september. Anmälan senast 24 september.

Klicka här för att läsa mer om Troxer Cup
.

HK INVITATION 2017

Vår inbjudningstävling HK Invitation genomförs i år onsdagen den 9 augusti för 10:e året i rad. Medlem i vår klubb bjuder in en vän eller bekant och bildare ett lag. Anmälan senast 6 augusti.

Klicka här för att läsa mer om HK Invitation.

SOMMARPUTTNINGEN 2017

Sommarputtningen 2017 spelas första måndagen i varje månad i år 8 maj - 3 oktober. De 3 bästa resultaten per tävling och för säsongen premieras.

Klicka här för att läsa mer om Sommarputtningen.

VINTERPUTTNINGEN 2016-2017

När golfsäsongen utomhus tar slut har vi de senaste åren dragit oss inomhus och tränat puttning. Vi fortsätter med detta i Komethallen i Barkarby med start v. 46. Vi brukar göra uppehåll över jul- och nyårshelgerna. Herrar som är medlemmar i klubben och är 55 år eller äldre kan delta. Man kan delta i en säsongstävling eller enstaka tävlingsomgång. För mer info klicka på länken nedan.

Klicka här för att läsa mer om Vinterputtningen.