Tävlingar HK

TÄVLINGAR OCH INFORMATION OM KONTAKTPERSONER

TISDAGSGOLFEN 2017

Till Tisdagsgolfen är alla herrar välkomna. Tisdagsgolfen pågår 25 april - 3 oktober (speluppehåll 4 och 25 juli, 8 augusti och 12 september, tisdag 6 juni flyttad till onsdag 7 juni)) och har spelformen slaggolf. Herrarna spelar varje jämn vecka på 12-hålsbanan och varje udda vecka på 18-hålsbanan. Damernas tisdagsgolf spelas på motsatt bana mot den som herrarna spelar .

Klicka här för att läsa mer om Tisdagsgolfen
Tävlingar HK - Resultat

OLDBOYS CUP 2017

Anmälningstiden utgår den 6 maj.

Klicka på länken nedan så finner du efter texten länk till Telefon- och maillista till deltagare i Oldboys Cup 2016.

Klicka här för att läsa mer om Oldboys Cup.

MÄLAR-POKALEN 2017

Lagtävling mot Mälarö GK i en Ryder Cup lik tävling

Vi spelar fyrboll och foursome på Mälarö den 31/5 med löpande start kl. 08:30 och singlar på Troxhammar 1/6 med kanonstart 08.30.

Antalet spelare i laget är 24 herrar och 8 damer.

Klicka här för att läsa mer om statuter för Mälar-pokalen.

TV-POKALEN 2017

Lagtävling mot Viksjö GK.

Vi spelar torsdagen den 14 juni på Troxhammar med löpande start kl. 08:30 och onsdag den 7 september på Viksjö med kanonstart kl. 09:00. Spelformen var singel matchspel. Antalet spelare i laget är 24 herrar och 8 damer.

WTx-POKALEN 2017

Lagtävling mot Wäsby GK.

Vi spelar torsdagen den 11 maj på Wäsby med löpande start kl 10:00 och tisdagen den 12 sept på Troxhammar med kanonstart kl. 09:00. Spelformen är singel matchspel. Antalet spelare i laget är 20 herrar och 12 damer.

Klicka här för att läsa mer om statuter WTx-pokalen.

TROXER CUP 2017

har hämtat sitt namn och tävlingsform från den mer kända tävlingen Ryder Cup.

Onsdagen den 27 och torsdagen den 28 september. Anmälan senast 24 september.

Klicka här för att läsa mer om Troxer Cup
.

HK INVITATION 2017

Vår inbjudningstävling HK Invitation genomfördes den 9 augusti för 10:e året i rad.

Klicka här för att läsa mer om årets HK Invitation.

SOMMARPUTTNINGEN 2017

Sommarputtningen 2017 spelas första måndagen i varje månad i år 8 maj - 3 oktober. De 3 bästa resultaten per tävling och för säsongen premieras.

Klicka här för att läsa mer om Sommarputtningen.

UTBYTET 2017 - trivsam tävling för seniora herrar i Troxhammar och Mälarö GK

Vi spelar slaggolf, 4-boll, under trivsamma former. Som ett led i att klubbens medlemmar lär känna varandra bättre. Totalt 7 tävlingar under säsongen 2017 varav 4 spelas på Troxhammar GK och 3 på Mälarö GK.

Tävlingarna på Troxhammar sker på 12-hålsbanan med start kl 09:00.

Tävlingsdagar på Troxhammar: 8 juni, 13 juli, 17 augusti och 14 september.

Tävlingarna på Mälarö sker på 18-hålsbanan med start kl 13:00.  Anmälan via GIT Mälarö.

Tävlingsdagar på Mälarö: 22 juni, 3 augusti och 31 augusti.

Anmälningsavgift 40 kr. Läggs som kontanter i en "skolåda" vid receptionen. Prisutdelning efter varje tävling.

Välkommen till en runda som är mer kul än allvarlig.

Tävlingsegenskaper:

Spelform Slaggolf

Behörighet att delta Herrar HK i TroxGK och MGKS. I praktiken blir det seniorer.

En klass med alla hcp. I praktiken har huvuddelen hcp c:a 15 och uppåt och endast ett fåtal har låghcp.

Greenfee ordinarie gf d.v.s. ingen gf för de spelare som har valt dubbla spelmöjligheter i medlemskapet.

Golfbil tillåten. Val av starttid Tidigt eller Sent. Alla har möjlighet att välja "Alternativ tee" d.v.s. röd tee. Dessa val göres på Min Golf i samband med anmälan till resp. tävling.

Sista anmälan tisdag kl 19:00. Startlista publiceras onsdag kl 17:00.

Max startfält 48 spelare. Vid överanmälan gäller anmälningsordning.

VINTERPUTTNINGEN 2016-2017

När golfsäsongen utomhus tar slut har vi de senaste åren dragit oss inomhus och tränat puttning. Vi fortsätter med detta i Komethallen i Barkarby med start v. 46. Vi brukar göra uppehåll över jul- och nyårshelgerna. Herrar som är medlemmar i klubben och är 55 år eller äldre kan delta. Man kan delta i en säsongstävling eller enstaka tävlingsomgång. För mer info klicka på länken nedan.

Klicka här för att läsa mer om Vinterputtningen.