Tävlingar HK

TÄVLINGAR OCH INFORMATION OM KONTAKTPERSONER

TISDAGSGOLFEN 2018

Till Tisdagsgolfen är alla herrar välkomna. Tisdagsgolfen pågår 2 maj - 2 oktober (speluppehåll 15 maj, 3 och 24 juli och har spelformen slaggolf. Herrarna spelar varje jämn vecka på 12-hålsbanan och varje udda vecka på 18-hålsbanan. Damernas tisdagsgolf spelas på motsatt bana mot den som herrarna spelar .

Klicka här för att läsa mer om Tisdagsgolfen

Tävlingar HK - Resultat

OLDBOYS CUP 2018

Anmälningstiden utgår den 8 maj kl 15.

Telefonnummer och mejladresser finns i Medlemsmatrikeln på vår hemsida.

Klicka här för att läsa mer om Oldboys Cup.

MÄLAR-POKALEN 2018

Lagtävling mot Mälarö GK i en Ryder Cup lik tävling

Vi spelar fyrboll och foursome på Troxhammar den 30/5 med löpande start kl. 08:30 och singlar på Mälarö 31/5 med kanonstart 08.30.

Antalet spelare i laget är 24 herrar och 8 damer.

Klicka här för att läsa mer om statuter för Mälar-pokalen.

TV-POKALEN 2018

Lagtävling mot Viksjö GK.

Vi spelar torsdagen den 28 juni på Viksjö med löpande start kl. 08:30 och onsdag den 5 september på Troxhammar med kanonstart kl. 09:00. Spelformen var singel matchspel. Antalet spelare i laget är 24 herrar och 8 damer.

WTx-POKALEN 2018

Lagtävling mot Wäsby GK.

Vi spelar tisdagen den 15 maj på Troxhammar med löpande start kl 09:00 och torsdagen den 13 sept på Wäsby med kanonstart kl. 09:00. Spelformen är singel matchspel. Antalet spelare i laget är 20 herrar och 8 damer.

Klicka här för att läsa mer om statuter WTx-pokalen.

TROXER CUP 2018

har hämtat sitt namn och tävlingsform från den mer kända tävlingen Ryder Cup.

Onsdagen den 26 och torsdagen den 27 september. Anmälan senast 23 september.

Klicka här för mer information och statuter
.

HK INVITATION 2018

Vår inbjudningstävling HK Invitation genomförs den 30 augusti för 11:e året i rad.

Klicka här för att läsa mer om årets HK Invitation.

SOMMARPUTTNINGEN 2018

Sommarputtningen 2018 spelas första måndagen i varje månad i år 7 maj - 1 oktober (undantag 2 juli) d.v.s. 7 maj, 4 juni, 9 juli, 6 augusti, 3 september och 1 oktober. De 3 bästa resultaten per tävling och för säsongen premieras.

Klicka här för att läsa mer om Sommarputtningen.

VINTERPUTTNINGEN 2018-2019

När golfsäsongen utomhus tar slut har vi de senaste åren dragit oss inomhus och tränat puttning. Vi fortsätter med detta i Komethallen i Barkarby med start v. 46. Vi brukar göra uppehåll över jul- och nyårshelgerna. Herrar som är medlemmar i klubben kan delta. Man kan delta i en säsongstävling eller enstaka tävlingsomgång. För mer info klicka på länken nedan.

Klicka här för att läsa mer om Vinterputtningen.