Tävlingar HK

TÄVLINGAR OCH INFORMATION OM KONTAKTPERSONER

TISDAGSGOLFEN 2019

Till Tisdagsgolfen är alla herrar välkomna. Tisdagsgolfen pågår 29 april - 1 oktober (speluppehåll 2 och 23 juli och 10 september och har spelformen slaggolf. Herrarna spelar varje jämn vecka på 12-hålsbanan och varje udda vecka på 18-hålsbanan. Damernas tisdagsgolf spelas på motsatt bana mot den som herrarna spelar .

Klicka här för att läsa mer om Tisdagsgolfen

Tävlingar HK - Resultat

OLDBOYS CUP 2019

Anmälningstiden utgår den 6 maj kl 15. Anm och betalning görs på Min Golf.

Telefonnummer och mejladresser finns i Medlemsmatrikeln på vår hemsida.

Klicka här för att läsa mer om Oldboys Cup.

MÄLAR-POKALEN 2019

Matchcup mot Mälarö GK i en Ryder Cup lik tävling

Dag 1 spelas onsdag 22/5 på Mälarö med löpande start kl. 08:30 och dag 2 på Troxhammar torsdag 23/5 med kanonstart 08.30.

Klicka här för att läsa mer om statuter för Mälar-pokalen.

TV-POKALEN 2019

Matchcup mot Viksjö GK.

Vi spelar onsdag 12/6 på Troxhammar med löpande start kl. 09:00 och torsdag 8/8 på Viksjö med kanonstart kl. 09:00.

WTx-POKALEN 2019

Matchcup mot Wäsby GK.

Vi spelar torsdag 27/6 på Wäsby med löpande start kl. 09:00 och tisdag 10/9 på Troxhammar kanonstart kl. 08:30.

Klicka här för att läsa mer om statuter WTx-pokalen.

TROXER CUP 2019

Troxer Cup har hämtat sitt namn och tävlingsform från den mer kända tävlingen Ryder Cup.

Vi spelar onsdag 25/9 och torsdag den 26/9.

Klicka här för mer information och statuter
.

HK INVITATION 2019

Vår inbjudningstävling HK Invitation genomförs den 29 augusti för 13:e året i rad.

Klicka här för att läsa mer om årets HK Invitation.

SOMMARPUTTNINGEN 2019

Sommarputtningen 2019 spelas första måndagen i varje månad i år 6 maj - 7 oktober (undantag 1 juli) d.v.s. 6 maj, 3 juni, 8 juli, 5 augusti, 2 september och 7 oktober. De 3 bästa resultaten per tävling och för säsongen premieras.

Klicka här för att läsa mer om Sommarputtningen.

VINTERPUTTNINGEN 2018-2019

När golfsäsongen utomhus tar slut har vi de senaste åren dragit oss inomhus och tränat puttning. Vi fortsätter med detta i Komethallen i Barkarby med start v. 46. Vi brukar göra uppehåll över jul- och nyårshelgerna. Herrar som är medlemmar i klubben kan delta. Man kan delta i en säsongstävling eller enstaka tävlingsomgång. För mer info klicka på länken nedan.

Klicka här för att läsa mer om Vinterputtningen.