Bli en del av vårt team!

Publicerat: 2022-02-26 09:51 - Skrivet av Mikael Götesson

Golf West Stockholm söker medarbetare till reception och shop på Troxhammar GK och Mälarö GK Skytteholm. Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan redan idag!

Troxhammar GK och Mälarö GK Skytteholm är golfanläggningar på Ekerö med totalt 57 hål. Vi har två 18-hålsbanor, en 12-hålsbana och en 9-hålsbanan. Båda anläggningar har fina övningsområden med range och korthålsbanor.

Möjlighet att bli en del av vårt team!

Vi söker nu medarbetare till vår reception och shop som kan jobba hos oss från april till och med september. Du kommer att vara en del av teamet som välkomnar våra gäster och medlemmar vid ankomst. Du som arbetar i vår reception och shop är den första personen våra besökare möts av och du är därför en viktig del av vårt team.

Vi söker dig som är en engagerad, positiv och noggrann person, gärna med tidigare erfarenhet från golfens IT-system (GIT) receptionsarbete och/eller butiksförsäljning. Du är ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och är bekväm med att arbeta under en tidvis hög arbetsbelastning. Viktigast är att du har ett eget driv, kan ta tag i det som behöver göras och brinner för service gentemot medlemmar och gäster.

Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt receptionsarbete samt försäljning i shopen. Arbetsuppgifterna är omväxlande i en härlig miljö tillsammans med kollegor och golfspelare.

Vi ser det som naturligt att du spelar golf och/eller har god kännedom om spelet. Arbetstiden innefattar kvälls- och helgarbete enligt varierande schema tillsammans med övrig receptionspersonal.

Hos oss finns möjlighet att arbeta på båda anläggningarna, varvid B-körkort är meriterande.

Då arbetet innefattar kassahantering måste du vara minst 18 år för att få söka.

Mer information om oss och vår verksamhet finns på golfwest.se, troxhammargk.se & malarogk.se.

Din ansökan med referenser vill vi att du skickar omgående till kansli@troxhammargk.se, intervjuer sker löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta Bengt Erkki

Bengt.erkki@troxhammargk.se

0760-549515