Juniorträning 2023

Publicerat: 2023-03-15 15:58 - Skrivet av Johan Eriksson Tapper

Nu är anmälan till säsongens juniorträningsgrupper öppen!

Vi hoppas att du haft en bra vinter och nu ser framemot våren och sommaren på Golfbanan med oss. Självklart skulle vi gärna vilja ha med dig på våra träningspass i någon av de grupper vi har planerat in.

Utöver träning i olika grupper kommer vi from i år starta upp en serie av roliga tävlingar som kommer spelas på både Troxhammar GK och Mälarö GK Skytteholm. Vi har valt att kalla den för Ekerö Mini Tour och alla med Grönt Kort kan vara med. Den består av ett antal deltävlingar med en stor final till hösten.
Saknar du ett Grönt Kort har vi särskilda grupper för detta och du får gärna ta med en kompis som du tror är sugen på att börja golfa.

Du hittar information om alla våra träningsgrupper och länk till anmälan här!

Sommarläger 2023
Årets sommarskola blir midsommarveckan som tidigare säsonger.
Måndag – Torsdag kl.9.00-15.00
Följande ingår under veckan:
o Roliga och intressanta träningsstationer med utbildade ledare
o Lunch
o Spel på banan
o Keps
o Frukt
o Dryck
o Diplom
o Erbjudande om att ta Grönt Kort

Våra tränare
Årets tränarstab för all juniorträning består av bl.a: Mikael Hällgren, Robert Larsson, Linn Mortensson och Jacob Kuylser plus några ytterligare ledare. Jacob kommer vara den ni träffar oftast, vill ni följa honom på TIK TOK — jacobkuylser_cubing. Han har just nu 135 tusen (K) följare och vill även göra något med golf och TIK TOK under sommaren där ni kanske kan komma med idéer på roliga videos.

Träningarna börjar efter påsklovet för grupperna med 15 eller fler pass. Golfäventyret startar upp i maj. Vi har ett uppehåll i juli för spel och egen träning.
Vi söker fler som vill vara med och engagera sig i utvecklingen av juniorverksamheten, vi kommer hålla i en utbildning för blivande ledare; Golfens Ledarutbildning steg 1, datum 22 april. Utbildningen är kostnadsfri och en bra grund för både vårdnadshavare och blivande ungdomsledare. Anmälan till robert.larsson@troxhammargk.se

Träningsschema 2023

Träningsschema 2023

Tävlingsprogram Ekerö Mini Tour

Tävlingsprogram Ekerö Mini Tour