TRÄNA

2022 års kurser och lektioner

Vi håller på och fyller vårt kurs och lektionsutbud så fort det bara går..klicka in på länkarna här ovanför för att se vad som finns just nu.  Har du frågor ring mig! Mikael

Vi utbildar dig och fixar din klubbor

Troxhammar Golf Academy

I vår  svingstudio är ni välkomna att göra utprovning av klubbor och köpa av oss, ta en lektion i vår Flightscope med upp till 28 parametrar, mäta upp era slaglängder och inte minst utveckla din golfsving till en ny nivå.

Vi erbjuder dig träning på alla nivåer. Vi vill hjälpa golfare att bli bättre och ha roligt på resan. Här finner du information om både lektioner, kurser och resor. Hör gärna av dig om du vill anmäla dig eller ställa frågor.

Du kan boka dina lektioner och kurser i receptionen på Troxhammar GK eller per mail och telefon till direkt till mig. Du kan också boka direkt via vårt bokningssystem ( Se knappen här nedan)

Boka gärna ett lektionspaket till rabatterat pris för bästa utveckling och kontinuitet i din golf.

Varmt välkomna att utveckla din golf och ha roligt med oss!

Mikael Hällgren 070-5525002

Troxhammar Golf Academy

Välkomna till Troxhammar Golf Academy!
Här kan ni boka lektioner och kurser med tränare Mikael Hällgren. Vi erbjuder privatlektioner och kurser på Troxhammar GK samt i Barkarby golfhall vintertid. För bokning av lektioner och kurser klicka på resp tränares namn.

Välj det alternativet som passar dig bäst.

Nybörjarkurs betalas till Bg 115-5738
Sommarläger till Bg 827-4193

Övriga KURSER OCH LEKTIONER betalas i reception på Troxhammar eller i Barkarby vid första tillfälle.

Bokningsregler
Avbokning/ombokning senast 1 dygn innan för lektioner och senast en vecka innan för kurser.

Välkomna!
Till TIMECENTERS sidor för Mikael