TRÄNA

Vinterträning 2022-2023

PGA Club Professional

Robert Larsson

Nu börjar vi golfsäsongen 2023!

Vill du var i toppform till spelsäsongen - boka några lektioner redan nu

För bokning - logga in med Golfid

OBS! Välj plats: Troxhammar GK Indoor

Bokningsbara tider: Måndag - torsdag 14.00 -19.00 och görs senast två dagar innan önskat datum.
Lediga tider är vitmarkerade, betalning via bokningssidan eller på plats med kort eller Swish

Privatlektioner priser;

• 400 kr - 25 min
  • 795 kr - 50 min
  • 2250 kr - 3x50 min
  • 1495 kr - vinter pkt 1x50 min + 2x25 min
Boka lektion/kurs

Vi utbildar dig och fixar din klubbor

Troxhammar Golf Academy

I vår  svingstudio är ni välkomna att göra utprovning av klubbor och köpa av oss, ta en lektion i vår Flightscope med upp till 28 parametrar, mäta upp era slaglängder och inte minst utveckla din golfsving till en ny nivå.

Vi erbjuder dig träning på alla nivåer. Vi vill hjälpa golfare att bli bättre och ha roligt på resan. Här finner du information om både lektioner, kurser och resor. Hör gärna av dig om du vill anmäla dig eller ställa frågor.

Du kan boka dina lektioner och kurser i receptionen på Troxhammar GK eller per mail och telefon till direkt till mig. Du kan också boka direkt via vårt bokningssystem ( Se knappen här nedan)

Boka gärna ett lektionspaket till rabatterat pris för bästa utveckling och kontinuitet i din golf.

Varmt välkomna att utveckla din golf och ha roligt med oss!

Mikael Hällgren 070-5525002 eller mikael.hallgren@troxhammargk.se

BOKA LEKTION/KURS