TRÄNA

2022 års kurser och lektioner

Klicka in på länkarna här ovanför för att se vad som finns just nu.
Har ni frågor ring Robert eller Mikael

Vi utbildar dig och fixar din klubbor

Troxhammar Golf Academy

I vår  svingstudio är ni välkomna att göra utprovning av klubbor och köpa av oss, ta en lektion i vår Flightscope med upp till 28 parametrar, mäta upp era slaglängder och inte minst utveckla din golfsving till en ny nivå.

Vi erbjuder dig träning på alla nivåer. Vi vill hjälpa golfare att bli bättre och ha roligt på resan. Här finner du information om både lektioner, kurser och resor. Hör gärna av dig om du vill anmäla dig eller ställa frågor.

Du kan boka dina lektioner och kurser i receptionen på Troxhammar GK eller per mail och telefon till direkt till mig. Du kan också boka direkt via vårt bokningssystem ( Se knappen här nedan)

Boka gärna ett lektionspaket till rabatterat pris för bästa utveckling och kontinuitet i din golf.

Varmt välkomna att utveckla din golf och ha roligt med oss!

Mikael Hällgren 070-5525002 eller mikael.hallgren@troxhammargk.se

BOKA LEKTION/KURS

PGA Club Professional

Robert Larsson

Jag finns tillgänglig för privata lektioner och olika gruppträningspass kvällar och helger.

Under 2022 kan vi tillsammans med Golf Fitness by Kinexit erbjuda våra elever och medlemmar en smidig och enkel lösning för uppvärmning, rörlighets- och fysträning. Med några tester och analyser av din rörelse kan vi optimera utvecklingen av din sving och golfspel. I våra lektionspaket ingår ett personligt  Kinexitmedlemskap med fri tillgång till golfanpassat rörlighets- och fysträningsprogram. (Kinexit | Kinexit for Players)

Kontakta mig på: 070-3781900 eller robert.larsson@troxhammargk.se

Boka lektion/kurs