Resor

Fåtal platser kvar! Oktober 18-25

Följ med mig till COSTA BALLENA!

Barceló Costa Ballena Golf & Spa är byggt i typisk andalusisk stil och ligger på Costa Ballena, mellan Rota och Chipiona, i hjärtat av Costa de la Luz. De 228 rummen på detta välkomnande hotell sticker ut för deras rymlighet och ljusinsläpp. De är fullt utrustade och har trevliga terrasser med utsikt över poolen eller golfbanan.

Söker du avkoppling efter en lång dag på banan kommer du att älska 'U-Spa', som erbjuder alla de senaste hälso- och skönhetsbehandlingar samt en avslappnande SPA-del med pooler och relax

Inbjudan Costa Ballena Boka Här

Oktober 10-17!

Följ med mig till MARBELLA!

Nu har du chansen att följa med PGA Pro Mikael Hällgren på en underbar golf/spelresa i Marbella. Vi bor på fyrstjärniga Sol Marbella Estepona Atalaya Park. Hotellet ligger mellan Marbella och Estepona med direkt anslutning till stranden och sin magnifika utsikt över havet. Det ingår middag varje kväll på hotellet.

Under resan spelar vi på fyra olika golfbanor: Valle Romano, El Paraiso, Atalaya Old Course & Atalaya New Course. Detta blir en spelresa med många tävlingar och jippon under veckans gång. Se till att säkra din plats redan idag och spela magisk golf tillsammans med Mikael!

Inbjudan Marbella Boka Här