Spela PADEL

Öppet hus – gratis prova på.

Padel. Öppet hus, nybörjarkurs och rabatt.

Söndag 22a maj har vi öppet hus kl 12-15, dropp in gäller men för att vi ska kunna planera boka ankomsttid här: (konto på matchi.se behövs, tar bara en minut att skapa och det behövs sen om du vill boka egna tider): https://www.matchi.se/forms/SZVyxRyEd9fLmUqsv82O

Nybörjarkurs

Vi kommer även hålla nybörjarkurs, du anmäler dig till två olika grupper.
Grupp 1 - Med tidigare racketvana
Grupp 2 - Utan tidigare racketvana.

Båda grupperna ses vid 4st tillfällen: Lördag 4/6, Söndag 5/6, Lördag 11/6, Söndag 12/6. Träning sker med 1h per tillfälle. 700kr för 4st tillfällen, bollar och racket ingår.

Läs mer och anmälan här:

Med tidigare racketvana Utan tidigare racketvana

Nu kan du spela på våra nya banor

PADEL på TROXHAMMAR

Troxhammar GK har två utomhus padelbanor, välkomna att spela!

Vi är glada för att kunna erbjuda Padelbanor på vår fina anläggning. Välkommen att testa och som många andra - fastna för denna härliga sport för alla åldrar!

För att boka tid krävs ett konto på Matchi. Klicka dig in på länken nedanför denna text. Medlemmar och aktieägare har rabatt på bokning därför är det viktigt att du använder samma e-mail som du har i ”min golf” för att rabatten ska registreras.

MATCHI för bokning av padeltid

Spela padel på Troxhammar GK

Padel på Troxhammar GK

För abonnemangstider: Maila önskemål om tid och dag till padel@troxhammargk.se Abonnemang köps under perioden V18-V42, minimum 10 veckor. Priset är antal veckor x gällande pris per tillfälle.

Medlemskap Troxhammar golfklubb, se hemsida. Har du blivit golfklubbsmedlem efter 15e maj så behöver vi verifiera ditt medlemskap i Matchi för rätt pris, maila då till: padel@troxhammargk.se

För dig som inte har spelat förut Padel regler: Padelregler – Svenska Padelförbundet (svenskpadel.se)

Här är våra priser

Mån - Fre 07:00-17:00

Mån - Fre 18:00-22:00

400 SEK

Lör - Sön & Helg

400 SEK

Medlemspris Troxhammar GK / Mälarö GK Skytteholm

Mån - Fre 07:00-17:00

300 SEK

Medlem på Troxhammar GK eller Mälarö GK Skytteholm

Mån - Fre 18:00-22:00

Medlem på Troxhammar GK eller Mälarö GK Skytteholm

Lör - Sön & Helg

Medlemmar på Troxhammar GK & Mälarö GK Skytteholm

Bana bokas endast via Matchi.se eller via app ”MATCHi”.

Vid bokning får du en kod för inpassering.

Belysningen tänds/släcks automatiskt.

Toalett är öppen 06:00 – 23:00 vid "kiosken" som är placerad framför klubbhuset.

Omklädningsrummen är öppna i klubbhuset under ordinarie öppettider, se öppettider på webben.

Dricksvatten finns i anslutning till banorna.

Racket finns att hyra i receptionen (gratis för Mälarö och Troxhammars medlemmar) under ordinarie öppettider. Är receptionen stängd finns racket i låda bredvid banorna, swish betalning gäller.

Försäljning av bollar sker i receptionen.

Medlemmar kan boka padeltid 3 veckor innan och icke medlemmar 2 veckor innan.

För återbetalning av bokning måste avbokning ske minst 6 timmar innan. (då dras endast Matchis avgift på ca 3%).
Avbokning sker enbart inloggad via matchi.se eller i matchiappen.
Minder än 6h innan går det tyvärr inte att avboka och full avgift dras från kortet.