Vanliga frågor och svar

Här samlar vi några av de vanligaste frågorna och svaren. Fick du inte svar på din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret.

Uppdaterad 2023-10-23

18-hålsbanan Troxhammar
Sista speldag 29 oktober.

12-hålsbanan Troxhammar
Sista speldag 29 oktober.

18-hålsbanan Mälarö
Ambitionen är öppet till mitten av november.

9-hålsbanan Mälarö
Öppen året om, med undantag för några dagar då den första rejäla frosten kommer.

Vid frost är banorna samt övningsområden stängda och det är strängt förbjudet att beträda gräset tills dess att vår personal kommunicerar att det åter är öppet. Driving rangen är alltid öppen.

Vid frost annulleras bokade starttider under den tid då banorna är stängda.

Har du en starttid bokad morgon eller förmiddag, kolla gärna väderprognosen innan du åker. Är det frost där du befinner dig är risken stor att det är frost även hos oss.

Tips! Ställ inte in golfen vid frost, boka en tid på Troxhammar IndoorGolf istället. Där är det garanterat varmt och frostfritt!

Fyll i formuläret på länken nedan för att ställa dig i kön till det fullvärdiga medlemskapet 2024, 57 hål alla dagar alla tider. 

Kö fullvärdigt medlemskap

Ja, alla spelare både medlemmar och gäster ska senast 15 minuter innan starttid anmäla sin ankomst. Anmälan sker i receptionen eller via apparna MGBokning & OnTag. 

En ej ankomstregistrerad tid räknas som no show och erläggs med straffavgift.

Läs mer om ankomstregistrering här.

Med kort eller swish i automaten, alternativt med appen GolfMore. I appen kan du ladda på ditt konto för att få mängdrabatt - läs mer här.

Ja, Troxhammar IndoorGolf är öppen året om 06:00-23:00. Bokning sker via Sweetspot.

Ja absolut! Till det fullvärdiga medlemskapet med spel på 57 hål alla dagar - alla tider är det kö. I övriga medlemskategorier finns det lediga platser. Mer information och ansökan till våra medlemskap hittar du här.

Ja, detta kan du göra i vår golfshop/reception under våra öppettider. Gäller som betalning för allt i shopen förutom tävlingsavgifter.