Vanliga frågor och svar

Här samlar vi några av de vanligaste frågorna och svaren. Fick du inte svar på din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret.

Uppdaterad 2023-05-10

Ja, alla spelare både medlemmar och gäster ska senast 15 minuter innan starttid anmäla sin ankomst. Anmälan sker i receptionen eller via apparna MGBokning & OnTag. 

En ej ankomstregistrerad tid räknas som no show och erläggs med straffavgift.

Läs mer om ankomstregistrering här.

Fyll i formuläret på länken nedan för att ställa dig i kön till det fullvärdiga medlemskapet 2024, 57 hål alla dagar alla tider. 

Kö fullvärdigt medlemskap

18-hålsbanan öppnar för spel lördag 13 maj!

Självklart! Golfbil bokar du via Min Golf. 

All information om säsongens lektioner och kurser samt hur du bokar din plats hittar du här.

Gruppbokningsregler hittar du på vår hemsida, det är även där du skickar in din förfrågan.

Gruppbokning

Ja, men för tillfället bara vid starterhuset. Kranarna ute på banorna öppnar så fort det inte är minusgrader på nätterna

Med kort eller swish i automaten, alternativt med appen GolfMore. I appen kan du ladda på ditt konto för att få mängdrabatt - läs mer här.

Ja, Troxhammar IndoorGolf är öppen året om 06:00-23:00. Bokning sker via Sweetspot.

Ja absolut! Till det fullvärdiga medlemskapet med spel på 57 hål alla dagar - alla tider är det kö. I övriga medlemskategorier finns det lediga platser. Mer information och ansökan till våra medlemskap hittar du här.

Ja, detta kan du göra i vår golfshop/reception under våra öppettider. Gäller som betalning för allt i shopen förutom tävlingsavgifter.