12-hålsbanan öppnar!

Publicerat: 2024-04-25 11:28 - Skrivet av Johan Eriksson Tapper

Den som väntar på något gott... äntligen öppnar 12-hålsbanan!

12-hålsbanan öppnar för spel

Nu kan vi äntligen öppna även 12-hålsbanan för spel - välkommen från onsdag 1 maj! 

Tidsbokningen öppnar fredag 26 april klockan 15:00. All bokning sker via Min Golf (hemsida eller app), vi har inte möjlighet att ta emot bokningar via mejl eller telefon.

Under den inledande delen av säsongen är det extra viktigt att vi hjälps åt att ta hand om banan, laga dina nedslagsmärken och lägg tillbaka uppslagen torva. Från och med 3 maj tillåts golfbilar på banan.

Robotgräsklippare
Nytt för denna säsong är att du kommer se våra nya robotgräsklippare på banan! Mer information om dessa och hur de eventuellt kan påverka ditt spel finns att läsa här.

Övrig information

• På Mälarös 18-hålsbana fortsätter vi en stund till med att spela slinga 1-9 + 19-27. Vi byter till ordinarie slinga från och med 3 maj.

• Övningsfältet öppnar den 27 april. Rangen är öppen!

• Rangen på Mälarö öppnar den 3 maj. 

• Du har väl inte missat att anmälan till säsongens juniorträningsgrupper och sommarläger stänger snart? Säkra din plats redan idag - mer info och anmälan här!

• Fyll gärna på ditt bunkerkort i restaurangen för att erhålla rabatt på dina köp! Välkommen in på något gott att äta före, under eller efter din runda.

• Redan nu kan du boka den perfekta avslutningen på säsongen, häng med på en golfresa i höst! Läs mer och boka din plats här.